Leszek a kéz, melyet megfoghatsz
És leszek a test, ami megtart majd
Száj, mely suttog és megnyugtat
Ölelés, ami befogad
Támogatlak, tartalak
Ha a csillagok le is hullanak

Amikor kisebb koromban megkérdezték, mi leszek, mindig azt mondtam, hogy szülésznő szeretnék lenni. Emlékszem, talán hatodikos lehettem, amikor németórán arról tartottam kiselőadást, hogy mi szeretnék lenni, és akkor először találkoztam a Hebamme szóval, ami bár a szülésznőt is jelenti, de a bábát is. Onnantól elég sokáig zakatolt az a mondat a fülemben, hogy „Ich möchte Hebamme werden” azaz „Szülésznő akarok lenni”.
Teltek az évek, és nem lettem az, máshová sodort az élet, de hét évnyi anyaság után újra elkezdett vonzani a szülés és születés misztériuma. Amikor pedig kis eltéréssel két, számomra fontos személy is kisbabának adott életet s én végig támogathattam őket a várandósságuk alatt, miközben én magam is egy újabb babának adtam életet, rájöttem, hogy bár eltelt nagyon sok év, ez a mondat nem temetődött annyira mélyre.
Egyre inkább lüktetett bennem a mondat, hogy én támogatni akarom a szülőket, különösen az édesanyákat nem csak a várandósságuk után abban, hogy a gyermeküket hordozhassák, hanem abban a csodálatos szakaszban is, amikor a szívük alatt hordják gyermeküket, és anyává vagy több gyermekes anyává születnek.
A gondolat nem eresztett és 2022 májusában Dézsi Réka dúlaképzésén ülve úgy éreztem, megérkeztem a helyemre.

Amiben tudlak téged segíteni
- szülésfelkészítés
- várandóskísérés
- szüléskísérés (legyen az otthon, kórházban vagy császármetszés esetén)
- gyermekágyi támogatás

Árajánlatot a hello@hordozzorommel.hu e-mail címen tudsz kérni.

Shopping Cart
Call Now Button