Evelin Kirkilionis: Babák testközelben

1500 Ft

A kiválasztott könyv kölcsönzési ideje 3 hét, ezt nem tudod hosszabbítani.

A testközelség óriási szerepére világít rá a könyv, anatómiai, idegrendszeri fejlődés, mozgásfejlődés és pszichés érés szempontjaiból és hogy mindezt hogyan könnyítheted meg a babahordozás által. Mire kell figyelni a hordozóeszköz megválasztásánál, valamint kendőkötési útmutató melléklettel segítve a kismamákat, papákat.

“Ez a könyv a hordozás /nem cipelés!/ kifinomult és tapasztalatilag sokszorosan ellenőrzött gyakorlatának szinte lexikonja. Igényességét tükrözi, hogy a hordozás tudományos hátterét is megvilágítja, gondosan részletezve mit jelent a hordozó test „kötelékében” lévő babának ez az állapot, még az optimális csípőizületi fejlődés szempontjából is!

Az édesanyák, kismamák, sőt a baba fogadására készülő anyukák ebből a könyvből minden kérdésükre választ kapnak. Miért, mikor, hogyan, melyik lehetőséget választva kezdjük el a babahordozást. Minden fontos gyakorlati tudnivalót megismerhetnek belőle.

Aki úgy dönt, hogy vállalja a páratlan értékek hozamával járó babahordozást, annak sem a könyvtárából, sem a tudásának tárából nem hiányozhat ez a könyv. Boldogságos felhasználást kívánok minden kedves anyukának, apukának, szülőnek, gyermekszerető nevelőnek!”

Elérhetőség: 1 készleten

Cikkszám: KONYV008 Kategóriák: , Címkék: , ,

152 oldal, puhatáblás, ISBN: 978-615-00-9631-5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Evelin Kirkilionis: Babák testközelben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Call Now Button